Tracy Morgan va llançar des de mes de rehabilitació després de l’accident – Yahoo News

Femella ferit en accident de cotxe-moto en Willington | WTIC FOX CT

Enviar gràcies! S’ha enviat un enllaç. Fet Tracy Morgan va llançar des de mes de rehabilitació després de l’accident per BRUCE SHIPKOWSKI 3 hores fa 0 accions. Fotos de vista arxiu – en aquesta foto 28 abril, 2012, arxiu, Tracy Morgan assisteix a The Comedy Awards a Nova York. Morgan és demanant Wal-Mart sobre el 7 de juny 2014, accident autopista que greument ferit i va matar un comediant Company.

Cotxe s’estavella al nord-est de Filadèlfia casa – Yahoo Notícies

La policia no diu si ella estava en el cotxe o la moto. L’accident es va produir al voltant de 5:30 pm a cruïlla de River Road i poble Hill Road. Sense altres detalls estaven disponibles.

Què és el pitjor Car vegada has manejat en un videojoc?

Introduïu un número de telèfon vàlid. Introduïu el vostre número de telèfon. Enviar gràcies! S’ha enviat un enllaç. Fet accidents de cotxes al nord-est de Filadèlfia casa fa 21 hores foto vista cotxe s’estavella al nord-est de Filadèlfia casa equips d’emergència va respondre a l’escena d’on un cotxe va tancar a casa a nord-est de Filadèlfia divendres al vespre. Transport

Calenta morts de cotxes – és necessària la regulació governamental? -CNN.com

No està malament, crec. I llavors vaig decidir prendre un creuer de 2 canya simple en Nordscleife Nürburgring. Abans d’iniciar, decideixo cabre http://diooda.com/cheat-plants-vs-zombies/ un pneumàtics tous esport, perquè tinc por que aquest cotxe es una mica understeer. Jo també giri s de totes les ajudes com habitual. I va ser un desastre. El cotxe understeers com un porc, és com el volant no feia gens de qualsevol direcció.

Units a tot el país no estan esperant el govern federal o la indústria automotriu d’intervenir, i http://diooda.com/cara-hack-wifi/ demanen noves lleis dels llibres. Dinou Estats actualment fan deixar desatès en un vehicle, un nen il·legal segons KidsAndCars.org. Dos d’aquests Estats estan fent més: una nova llei a Tennessee ara protegeix els espectadors que entrar en un cotxe calenta per rescatar un nen de ser responsable dels danys i perjudicis i a Connecticut, hi ha una empenta per contracturats sancions per deixar un nen sense supervisió en un cotxe. CNN Kelly Wallace va demanar als pares, experts i els funcionaris federals si el govern ha requereixen una alerta als cotxes. Pares: Barrejat opinions sobre el paper del govern té consciència del problema i una voluntat de fer més per prevenir aquestes morts augmentat a un nivell on hi ha una demanda d’un mandat de govern? En les converses amb els pares en tot el país, hi ha una diferència real d’opinió.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s